2025.03.10 16:08:41
  Б.Ариунзаяа

Хоол хүнсээр дамжих өвчнөөс сэргийлэхийн тулд дараах зарчмыг баримтлаарай.

1.  Цэвэр байлгах, гараа угаах
2.  Болгосон болон болгоогүй хүнсийг тусгаарлах
3.  Хоол хүнсийг гүйцэд чанах
4.  Хоол хүнсийг зохих температурт хадгалах
5.  Баталгаат ундны ус, түүхий эдийг хэрэглэх

 


© ӨВӨРХАНГАЙ АЙМАГ ДАХЬ БҮСИЙН ОНОШИЛГОО ЭМЧИЛГЭЭНИЙ ТӨВ 2023 ОН
Өвөрхангай аймаг, Арвайхээр сум, Намнансүрэнгийн гудамж, 356 тоот
+976 7032 2204, +976 7732 6666
uvurkhangaiboet@gmail.com
Нийт  259844
энэ жил  141393
энэ сар  4151
энэ долоо хоног  81
Өнөөдөр  81